Кабінет Карлайла
|
|
Alice | Дата: Понеділок, 14.02.11, 23:16 | Сообщение # 1
|
Адміністратор (Mrs. Vampire)
Награды: 5
Статус: На полюванні
|
|
|
| |
Jack | Дата: Вівторок, 15.02.11, 19:58 | Сообщение # 2
|
Новенький
Награды: 2
| Кімната Есме і Карлайла -----> Кабінет Карлайла Карлайл зайшов в кабінет, сів за робочий стіл і почав працювати над документами. Декілька секунд він зосереджувався, а потім повністю занурився в роботу.
|
|
| |
Alice | Дата: П`ятниця, 18.02.11, 21:37 | Сообщение # 3
|
| Вітальня -----> Кабінет Карлайла Еліс підійшла до дверей і на секунду затрималася. Два коротких удари, ще секунда в очікуванні і вампірка зайшла до кімнати. За своїм робочим столом сидів білявий вампір, який навіть не звернув уваги на прихід Еліс. Сподіваюсь, я не сильно йому заважаю. - подумала дівчина. - Карлайле, ти не зайнятий? - запиталася вона, усміхаючись.
|
|
| |
Jack | Дата: П`ятниця, 18.02.11, 22:43 | Сообщение # 4
|
Новенький
| Карлайл почув тихі кроки на коридорі, а потім відкрилися двері до кабінету. Він зупинився працювати над документами і почув: - Карлайле, ти не зайнятий? - запиталася Еліс. Вампір поглянув на неї. - Ні, я майже закінчив, а що ти хотіла? - усміхнено сказав Карлайл. Хм цікаво, що вона хоче? - проминуло в думках вампіра.
Сообщение отредактировал Jack - П`ятниця, 18.02.11, 22:46 |
|
| |
Alice | Дата: П`ятниця, 18.02.11, 23:06 | Сообщение # 5
|
| - Ні, я майже закінчив, а що ти хотіла? - усміхнено сказав Карлайл. - Ось і чудово! - вампірка хлопнула долонями від радості. - Справа в тому, що сьогоднішня спека скоро закінчиться. Ввечері має бути сильна гроза. Ти б не хотів пограти в бейсбол з родиною? Еліс уважно дивилася на Карлайла, чекаючи на його рішення. Звісно, що він не відмовиться. - хитро подумала дівчина, але впевненості не було. Еліс могла бачити майбутнє лише після прийняття остаточного рішення, чого Карлайл ще не зробив.
|
|
| |
Jack | Дата: Субота, 19.02.11, 07:44 | Сообщение # 6
|
Новенький
| - Ось і чудово! - вампірка хлопнула долонями від радості. - Справа в тому, що сьогоднішня спека скоро закінчиться. Ввечері має бути сильна гроза. Ти б не хотів пограти в бейсбол з родиною? - О, бейсбол! Побігли збирати сім'ю! - нетерпляче сказав Карлайл. Хм, чудова ідея. Можна буде трохи розвіятись після роботи. - усміхаючись, подумав вампір і поглянув на стіл. Карлайл встав, підійшов до Еліс. - Ну, я готовий, ходімо грати. - сказав він. - Лише почекаєте поки я перевдягнусь?
|
|
| |
Alice | Дата: Субота, 19.02.11, 21:45 | Сообщение # 7
|
| Еліс побачила рішення перш ніж Карлайл сказав: - О, бейсбол! Побігли збирати сім'ю! Еліс поглянула на годинник і трішки нахмурилась. - Гроза вже дуже близько. - швидко сказала вона. - Нам потрібно поспішати! Карлайл встав, підійшов до Еліс. - Ну, я готовий, ходімо грати. - сказав він. - Лише почекаєте поки я перевдягнусь? - Так, звісно. Мені також потрібно перевдягнутись. - весело сказала дівчина і пішла до виходу. - Джас і Еммет у вітальні, чекають на нас. А Еммет розбив... - почала Еліс, але зупинилась на півслові і випурхнула з кімнати. Кабінет Карлайла -----> Кімната Еліс і Джаспера
|
|
| |
Jack | Дата: Субота, 19.02.11, 22:24 | Сообщение # 8
|
Новенький
| - Джас і Еммет у вітальні, чекають на нас. А Еммет розбив... - почала Еліс, але зупинилась на півслові і випурхнула з кімнати. Карлайл навіть не встиг спитати, що Емет розбив, як дівчина вже зникла. Він вже не перший раз щось розбиває, гаразд, треба йти. - подумав Карлайл і швидко вийшов з кімнати вслід за Еліс. Кабінет Карлайла -----> Кімната Есме і Карлайла
|
|
| |