Кімната Еліс і Джаспера ------> Місцевість біля річки
Еліс швидко прибігла до річки і сіла на березі, взявши в жменю коричневі камінці. Декілька хвилин вона просто пересипала їх з руки в руку, а потім кинула їх у річку. Дівчина глянула на ліс, придивилася і помітила знайому постать серед дерев. Джаспер. - задоволено подумала вона. Тільки зараз вампірка зрозуміла, що страшенно скучила за коханим за ці кілька годин. Еліс помахала йому рукою, знаючи, що він обов'язково це помітить.
Джас неспішачи прямував до дому, думаючи про Еліс. Він уявив перед собою своє кохання і відчув спрагу, набагато більшу, ніж ту, коли хочеться крові. Вампір раптом відчув емоції - не чужі, і не власні, але дуже близькі...Еліс! Відчувався сум і прагнення побути з коханою людиною. А також грайливість. Вампір усміхнувся - ну звичайно, це ж моя крихітка. Він прискорив крок і помітив меленьку постать на березі річки. Це була Еліс і вона звичайно ж знала, що він от-от прийде. Вампірка з усмішкою підвела голову і помахала коханому. Джаспер одним стрибком перескочив річку та, опинившись біля коханої, ніжно обняв її, притуливши до грудей.
Еліс почувала себе чудово в обіймах коханого. Вона встала навшпиньки, потягнулася і поцілувала його. Мій єдиний. - пронеслось в думках. - Як пройшло полювання? - весело поцікавилася вампірка.
Джаспер сильно, але ніжно стиснув кохану в обіймах. Еліс, ставши навшпиньки, поцілувала його, і вампір відчув її радість, збудження, задоволення. Кохаю.-подумки відповів він на поцілунок. - Як пройшло полювання? - весело поцікавилася вампірка. Джаспер з усмішкою глянув на своє напівоголене тіло і відповів: - Ну, як сама бачиш, вдало, вполював грізлі. А ти як тут, без мене була? Вампір дивувався, як він зміг залишити Еліс тут саму, якщо так потребував її присутності, так хотів побачити...
- Ну, як сама бачиш, вдало, вполював грізлі. А ти як тут, без мене була? Еліс мило засміялася. Звук її сміху нагадував дзвін кришталевих дзвіночків. - Мені було нудно. - сказала вона, прикинувшись ображеною, але потім знову усміхнулася і поцілувала коханого в щоку. - Яка ж я рада тебе бачити! Я придумала, як ми змогли б розважитися увечері. - прощебетала вампірка. Вона побачила здивований вираз обличчя Джаспера і продовжила: - Ми зберемо всю родину і пограємо в бейсбол. Під вечір буде сильна гроза, але дощу тут не буде. Ідеально, як на мене. Що скажеш? - дівчина потягнула Джаспера за руку і вони попрямували в дім.
Місцевість біля річки -----> Дім Калленів -----> Вітальня
На його запитання Еліс мило засміялася. Звук її сміху нагадував дзвін кришталевих дзвіночків. - Мені було нудно. - сказала вона, прикинувшись ображеною, але потім знову усміхнулася і поцілувала Джаспера в щоку, що було дуже приємним.- Яка ж я рада тебе бачити! Я придумала, як ми змогли б розважитися увечері. - прощебетала вампірка. Вампір уже не про то задумався, напустивши на обличчя здивований вираз, але кохана вмить розвіяла усі його думки: - Ми зберемо всю родину і пограємо в бейсбол. Під вечір буде сильна гроза, але дощу тут не буде. Ідеально, як на мене. Що скажеш? Джас лише всміхнувся у відповідь: -Для тебе - все, що забажаєш! Звичайно, я "за"! І він, піддавшись Еліс, пішов з коханою у дім.
Місцевість біля річки -----> Дім Калленів -----> Вітальня
Дорогі користувачі! Не забувайте слідкувати за погодою, щоб забезпечити комфортну гру усі гравцям.
Штат Вашингтон:
Була неймовірна спека, зараз гроза.
Вольтерра:
---
Аляска:
---
Міні-чат
Наше опитування
Прем'єра в Україні
Хмарка тегів
Огляд
Наш баннер
Код баннера:
Наша група ВК:
Популярні теми:
Ми в рейтингах
Щодня відвідуючи хоч деякі рейтинги в яких присутній наш сайт, Ви дуже допомагаєте у його розвитку, піднімаючи його у цих рейтингах. Наперед дуже вдячні Вам за допомогу! Thank you! :)