І не забуваємо як правильно оформляти пост! Перехід персонажа пишеться так: Місце, звідки пішов -----> Місце, куди прийшов 1. Написати місце, яке персонаж покидає, перша буква першого слова велика. 2. Ставимо пробіл. 3. Пишемо п'ять знаків "-". 4. Далі переключаємось на англійську і пишемо знак ">". 5. Знову пробіл. 6. Уже українською пишемо пункт призначення, перша буква першого слова велика. 7. Крапки НЕ ставимо.
Таку дію потрібно писати, якщо персонаж хоче переміститись, наприклад, з кухні в ванну, чи з кімнати в коридор.
Белла пустила Нессі на землю і сказала гратися. Дівчинка вирішила просто посидіти на дивані і запригнула на нього. Поклавши свої ручки на коліна, вона уважно слухала розмову між Беллою та Джеспером. Бабуся приїхала? А де ж Розі? - занепокоїлася мала. Але раптом до Ренесми підійшов Джаспер зі словами: - Ну, що? Наша гордість буде грати з нами? - Авжеш, авжеш! - усміхнулась вона і поклала свою крихітну ручку на щоку дядечка. Вона показала йому те, що вона думає. Це були спогади з попереднього бейсболу. Нессі тоді весело провела час.
Еліс перескочила половину сходів і беззвучно приземлилася на підлогу. - Усі готові? - звернулася вона до родини, усміхаючись. Потім вампірка підійшла до коханого і легенько поцілувала його. Взявши його за руку, вона прошепотіла: - Ходімо? Нарешті всі зібралися. - пронеслось в думках.
Ренесма застрибнула на диван і, мило усміхнувшись, простягнула свою ручку до Джаспера, торкнувшись його щоки. Вампір відчув емоції: збудження, радість, легке приємне переживання. Та тут побачив її видіння: поле, Еліс, що замахується биткою, чорні хмари над землею, Еммета, що з розгону вирвав дерево з корінням і побіг навздогін з Едвардом. Джаспер теж це чудово пам'ятав, це була їхня остання гра в бейсбол, Ренесма тоді так раділа цьому. Вампір посміхнувся дівчинці, погладив ніжно по головці і сказав на вухо: - Так, я це теж ніколи не забуду. І вже голосніше додав: - Що ж, бачу ти готова.- він роззирнувся: усі вже були в зборі і Еліс мовила: - Усі готові?.- вона оглянула родину і взяла Джаспера за руку: - Ходімо? Джаспер єхидно усміхнувся: - Ну звичайно, усім на поле! Він міцніше стиснув руку коханої і ніжно, але досить сильно потягнув за собою, відчиняючи на ходу парадні двері.
Вітальня -----> Дім Калленів -----> Поле для бейсболу
Еліс ще раз оглянула всю родину і, розвернувшись, попрямувала на вихід. Джаспер відкрив двері і яскраве сонце затопило всю кімнату. Вампірка лише усміхнулася і вийшла з будинку разом з Джасом.
Есме разом з Еліс спустились у вітальню, де вже на них чекали. - Привіт Белло, нарешті я тебе побачила, о моя люба онучка, теж тут! - сказала Есме. - Ну,що ж,збираємся на бейсбол? - запитала вампірка з неприхованою радістю в очах. Як добре коли ми всі разом,жаль шо Розалі ще немає! - подумала Есме.
Всі в зборі? - проминуло в думках. Карлайл став з дивану, дивлячись на сім'ю. Так усі в зборі. - подумав вампір. - Що ж пора йти. - сказав він. - Довго чекати не будемо. - вампір всміхаючись сказав і попрямував на поле.
Еммет побачив Есме і помахав їй рукою. - Радий тебе бачити! - сказав він. Саме в цей момент в кімнаті почалася метушня, Еліс побігла наверх і знову повернулася. Прийшли Белла з Ренесмою, яким Еммет усміхнувся. Всі говорили про бейсбол. Мабуть, гра буде чудовою! - подумав вампір. Еліс, Джаспер і Карлайл вже пішли на поле. - Ходімо! - сказав він до родини. - Не змушуйте мене чекати! - пожартував він. Коли вже вернеться Розалі... Я так скучив...
Дівчинка з радістю оглянула всіх, хто прийшов у кімнату. Тут дядько нахилився і прошепотів їй на вушко у відповідь на її спогади: - Так, я це теж ніколи не забуду. Нессі заплескала у долоні. Як же їй добре було зараз! У вітальні почалась метушня. Еліс взяла Джаспера за руку і вони вийшли. За ними пішов Карлайл, Еммет встав і сказав: - Ходімо! - сказав він до родини. - Не змушуйте мене чекати! - пожартував він. У вітальню зайшла Есме: - Привіт Белло, нарешті я тебе побачила, о моя люба онучка, теж тут! - сказала Есме. Ренесма підстрибуючи підійшла і обняла бабусю. - Я рада, що ти вже повернулась! - поспівала мала. З кімнати уже вийшов Еммет і дівчинка теж захотіла піти. Вона обернулась і глянула на маму. - Мам, я теж іду! Добре? - і не дочекавшись відповіді побігла надвір.
Белла дивилася як усі прямують до виходу, але її все ще тривожило одне питання..невже Есме ще не приїхала..? Белла була здивована, як усі ведуть себе так спокійно..де ж вона? Через декілька довготривалих хвилин Белла обернулася і побачила Есме..Вона миттєво відчула таке полекшення..Слава Богу, все впорядку! Потім привітаюся із нею. Белла краєм вуха почула донечку, оглянула кімнату..надіюсь нікого не забули. Белла усміхнулася, поправила одяг, підійшла до шафки з речима, взала курточку Ренесми і вийшла на подвір*я.
Дорогі користувачі! Не забувайте слідкувати за погодою, щоб забезпечити комфортну гру усі гравцям.
Штат Вашингтон:
Була неймовірна спека, зараз гроза.
Вольтерра:
---
Аляска:
---
Міні-чат
Наше опитування
Прем'єра в Україні
Хмарка тегів
Огляд
Наш баннер
Код баннера:
Наша група ВК:
Популярні теми:
Ми в рейтингах
Щодня відвідуючи хоч деякі рейтинги в яких присутній наш сайт, Ви дуже допомагаєте у його розвитку, піднімаючи його у цих рейтингах. Наперед дуже вдячні Вам за допомогу! Thank you! :)